Láb alá való 15 terméket találtam.

Alkategóriák

 • Piff

  Ha van puff, akkor van piff is. A Piff a puffnak kistestvére. Ülőfelülete ugyanakkora, ülőmagassága alacsonyabb. Kisgyermekeknek puffként használható, felnőtteknek alkalmas babzsákjuk meghosszabbításaként lábtartónak.

 • Puff

  Klasszikus puff formáját és méreteit tekintve. Kényelmedet növelve válaszd babzsákodhoz lábtartónak, ha több ülőhelyre van szükség, rögtön meg van a megoldás: a puffon kényelmesen lehet ücsörögni, könnyedén hordozható. Annak érdekében, hogy ülőalkalmatosságként is és lábtartóként is tökéletesen funkcionáljon, keményre töltjük.

 • Amari lábtartó

  Kimondottam az Amari nevű babzsákunkhoz terveztük. Magassága megegyezik az Amari fotel ülőmagasságával, íves oldala követi a fotel vonalát, így design-ban és kényelemben is ugyanazt a minőséget érjük el. A láb kényelmesen, megfelelő pozícióban pihen a test többi részével együtt.

 • Meditációs Párna

  A meditáció jól hangzik, de nem egyszerű dolog. Buddha több száz pozíciót próbált ki addig, míg megtalálta a megfelelő meditációs testhelyzetet. Próbáljuk mi is ezt követni. Meditációs párnád legyen olyan magas, ha lábaidat magad előtt keresztezve ráülsz, körülbelül a vádli magasságával legyen azonos. Helyezkedj el kényelmesen, hunyd be a szemed, a többi rajtad áll, mi csupán a párnát tudjuk biztosítani. Ha nem meditálsz, akkor is jól mutat majd otthonodban az egymásra tornyozott kerek párnák sokasága. Barátaiddal a padlón elhelyezett párnákkal a szobában is rögtönözhettek pikknik vagy teadélutánt. Ki mondta, hogy csak ebédlő asztalnál lehet enni?

Mutat 1 - 15 / 15
Mutat 1 - 15 / 15