FORMÁK SZERINT Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • NAGI CSALÁD

  A legelterjedtebb forma, amire mindenki először gondol, ha babzsákról esik szó. Kényelmes, puha, süppedős, pihenős, olvasós, beszélgetős – ha röviden szeretnénk fogalmazni. Felnőtt méret, mégsem foglal el nagyobb helyet, mint egy klasszikus fotel, a kényelmi és egészségügyi előnyei viszont messze meghaladják a fotelét. Belehuppanva csigolyáinkat úgy támasztja meg, mint a babahordozók a csecsemő hátát. Az apró gyöngyök képesek felvenni a legkényelmesebb testhelyzetet. Ezt a tulajdonságát szerencsére több orvos is felismerte, így egyre több alkalommal keresnek fel bennünket “orvosi javaslatra” Ülőmagassága megközelíti a fotelekét. Azoknak ajánljuk, akik szeretnek kényelmesen beszélgetni, hátradőlve tévézni, elheverve olvasni. Nem véletlen lett a neve Nagi: átmeneti nyugalom.

 • FOCI BABZSÁKFOTEL
 • Amari Janbo

  A pihenés fontos része az aktív mindennapjainknak, ezért nem mindegy hogyan töltjük el azt a kis időt, amit pihenésnek hívunk. Az Amari szögletes ülőfelületén bárki kényelmesen, könnyedén elhelyezkedhet, megtalálhatja az ideális ülőhelyzetet magának. Földközeli ülőmagassága miatt a videojátékok szerelmesei különösen kedvelik, asztal nélkül is minden a kezükre esik. Ne feledkezzünk meg a tévét néző, laptopon játszókról sem. Vagy maradt még egy kis otthon elvégzendő adminisztratív munka? Helyezkedj el kényelmesen, vedd öledbe laptopodat, az Amari fotelben a munkát is játékként élvezheted. Konfortérzetedet tovább növelve választhatsz hozzá távirányító- , könyv-, sör-, újságtartót. A hozzá tervezett lábtartóval  élvezheted tested teljes kikapcsolódását. Ezért lett a neve Amari Janbo: pihenés.

 • Amari

  A pihenés fontos része az aktív mindennapjainknak, ezért nem mindegy hogyan töltjük el azt a kis időt, amit pihenésnek hívunk. Az Amari szögletes ülőfelületén bárki kényelmesen, könnyedén elhelyezkedhet, megtalálhatja az ideális ülőhelyzetet magának. Földközeli ülőmagassága miatt a videojátékok szerelmesei különösen kedvelik, asztal nélkül is minden a kezükre esik. Ne feledkezzünk meg a tévét néző, laptopon játszókról sem. Vagy maradt még egy kis otthon elvégzendő adminisztratív munka? Helyezkedj el kényelmesen, vedd öledbe laptopodat, az Amari fotelben a munkát is játékként élvezheted. Konfortérzetedet tovább növelve választhatsz hozzá távirányító- , könyv-, sör-, újságtartót. A hozzá tervezett lábtartóval  élvezheted tested teljes kikapcsolódását. Ezért lett a neve Amari: pihenés.

  Mérete: 70x75x100

 • NATA CSALÁD
 • Paddo

  Semmi trükk nincs benne. Egyszerűségében rejlik varázsa, ami miatt úgy alakítjuk, variáljuk, ahogyan épp kedvünk tartja.  Ülhetünk, feküdhetünk, dőlhetünk, hancúrozhatunk rajta akár többedmagunkkal. Kiterítve összebújhatunk, élére állítva meglovagolhatjuk, bármit megtehetünk vele, amit szeretnénk. Külső anyagától függően tökéletesen használható ugyanúgy lakásban, mint kültéren. Nevében sincs semmi különleges, viszont nélkülözhetetlen életünkből. Paddo jelentése: párna

  Mérete:100x140

 • TORA CSALÁD