Bérlés

OVER THE BEAN BAG! :) 

2011-ben, mikor egy egyházközösség képviselője felkeresett minket, hogy a rendezvényére szeretne babzsákokat bérelni, nem gondoltuk, hogy ide jutunk! Örömmel vettük a felkérést és kölcsön adtunk pár babzsákot. Kiderült, hogy sokkal nagyobb az érdeklődés. Ez azóta sem változott. Minden különleges igényt megpróbálunk kielégí...

OVER THE BEAN BAG! :) 

2011-ben, mikor egy egyházközösség képviselője felkeresett minket, hogy a rendezvényére szeretne babzsákokat bérelni, nem gondoltuk, hogy ide jutunk! Örömmel vettük a felkérést és kölcsön adtunk pár babzsákot. Kiderült, hogy sokkal nagyobb az érdeklődés. Ez azóta sem változott. Minden különleges igényt megpróbálunk kielégíteni, sőt tovább gondoltuk a bérelhető termékek végeláthatatlan sorát.

Jelenleg Magyarország legnagyobb babzsákokat bérbeadó vállalkozásává nőttük ki magunkat, ami jól hangzik, de már nem csak babzsákokról szól. Túl a babzsákokon bérelhető tőlünk napernyő, sörpad, kisasztal, irodaszék, stb és amivel csak mi rendelkezünk: extra könnyű műanyag raklap kanapé, retro nyugágy, gyerekeknek mozgásfejlesztő szettek.

Bővebben

Bérlés 40 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 30 / 40
Mutat 1 - 30 / 40