A babzsákbútorok használata igen egyszerű, mégis van egy pár fortély, amit tudnod kell. A tökéletes kényelem miatt leülés előtt a babzsák legmagasabb pontján a külső és belső huzatot egyszerre megfogva felrázzuk a babzsákot és fellazítjuk a gyöngyöket, biztosítva nekik a szabad áramlást, hogy a bútor fel tudja venni alakunkat. Ezután már csak a pihenést kell élvezni benne.

Tökéletes kényelmet biztosít, ha megtalálod a számodra legmegfelelőbb pozíciót. Ehhez előveheted kreativitásodat is!

Ne hagyd, hogy a forma megtévesszen, egy-egy babzsák annyi féleképpen használható, ahányféleképpen rá tudsz ülni!

Az igazi babzsákérzést akkor érjük el, ha úgy tudunk belesüppedni, hogy a forma körbe öleljen minket, határozottan megtartva a gerincet, derekat, ízületeket. Ennek ellenére mi kicsivel több gyöngyöcskével töltjük, mivel a súlyunk hatására a gyöngyök tömörödhetnek. Szerencsére a babzsákok fizikai tester gyakorolt hatását, a gerinc tehermenetsítését az orvosok is észrevették. Ne feledkezzünk el a lelki háttérről sem! Napjainkat úgy tudjuk legaktívabban végezni, ha a pihenésünkre legalább annyire figyelünk, mint feladatainkra.

Nem véletlenül használják a babzsákokat szívesen relaxálásra, meditációra, nyelvtanulásra!

Annak érdekében, hogy minél tovább élvezhesd a pihenést az Onbin termékekben, kérjük az alábbiak figyelembevételét:

  • a külső huzat lecippzározható, mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy ezt kifordítva, 30 fokon végezd. (a kültéri és műbőr babzsákoknak nincs belső huzatuk)
  • a makacsabb foltokat helyileg, kézzel mosd ki, ezután tedd mosógépbe
  • ha folyadék ömlik a babzsákra, a külső huzatot vedd le, a fentiek alapján tisztítsd ki. A belső, megtöltött huzatot időnként rázd fel, hogy a gyöngyök ne tudjanak összetapadni. A polisztirol gyöngy önmagában víztaszító tulajdonságú, így hamar kiszáríthatod.
  • tűz közvetlen közelében ne tárold, ne használd. Vigyázz a dohányzással, kandallóból kipattanó szikrákra, stb
  • a belső huzat cippzárát mindig tartsd teljesen zárva, az apró golyócskák kisgyermekre, állatokra veszélyesek lehetnek