AjánlásMelinda.jpgAjánlásMelinda2.jpg

"Köszönetemet szeretném kifejezni a hozzáállásotokért! Az ötletek, javaslatok zseniálisak voltak,  a rendelésemet pár nap alatt megoldottátok! Maximálisan elégedettek vagyunk a kiváló minőséggel, a profi kiszolgálással és az árral. 

Terveim szerint hosszú éveken keresztül partneri kapcsolatban maradunk és ahol csak tehetem, ajánlom cégeteket!"

Kata

"Két éve rendeltem egy babzsákot és a mai napig imádom! :) Azon ülve netezek, olvasok, eszek egyszóval mindent azon csinálok. Jó minőségű, strapabíró és színtartó! Köszönöm! :)"

Harnos Laura

"Rendszeresen dolgozunk együtt és mindig gyorsan, megbízható minőségben kapjuk a bútorpárnákat, a kiváló ügyfélkezelés miatt pedig rugalmasan tudunk hosszú távon is együttműködni.
Attila / kalaPP Művek"

 

"Két babzsákfotelt vettem a gyerekeknek, magamnak meg egy ülőpárnát meditációhoz, imádjuk őket, még a macska is:)Gyerekeknek azóta se tudtam jobb ajándékot kitalálni! Már nagyok, de imádják!"

Belák Gábor

Kereskedelmi vezető

NVSolar Energia Kft.

     

"

"Több éve dolgozunk az Onbinnal, és akár referenciaként is szolgálhatunk. Kedves, segítőkész csapattal, és kiváló termékekkel dolgoznak, pontosan érkeznek, és rendezvényeinken mindig a babzsák a legnépszerűbb „attrakció”, hiszen mi más lenne a lényeg egy standon, minthogy kellemes lounge hangulatot teremteni, és ott tartani az érdeklődőket. 

Ajánlom mindenkinek az Onbint"

Kramerovics Barbara
TERMÉKFEJLESZTÉSI IGAZGATÓ

"Tavaly karácsonykor mindhárom gyermekemnek Onbin babzsákot csempésztem a fa alá. Nagy volt az öröm! A babzsákok azóta is mindennapos használatban vannak. Pl. olvasnak rajta, vagy éppen egymás tetejére rakják, és ráugranak a kanapéról. Sokat hancúroznak a babzsák fotelekkel a gyerekek. A legnagyobb fiamnak a hátraszaltó elsajátításában volt segítségére.  Számomra nagy öröm, hogy végre sikerült olyan ajándékot vennem, ami nem kerül fel a polcra, hanem állandó örömforrás. Azóta is jó szívvel ajánlom ismerősöknek, lakberendezőként pedig gyerekszobába."

Petrozsényi Nóra 
lakberendező
 

Váci Cementgyárunk Nyílt Napjai során mindig az Onbin babzsákjait béreljük. Megbízható vállalat, jó minőségű termékek.

 Duna-Dráva Cement Kft.

"Szakmai Partnernapunkra mindig előszeretettel béreljük az Onbin babzsákokat, amikből pihenősarkot építünk ki a konferenciánkon. Nagy sikere van partnereink körében, mert kényelmes és alkalmat ad a kötetlen beszélgetésekre, networkingre. Az csak még vonzóbbá teszi a szolgáltatást, hogy zökkenőmentes az ügyintézés, kiszállítás, segítőkészek és rugalmasak a kollégák. Sok segítséget kaptunk az arculatunkba passzoló színű babzsákok kiválasztásában is."

Nagyon szépen köszönöm a babzsákokat! Nagyon jó szolgálatot tettek a bulin! Többeknek felcsillant a szemük, hogy esetleg nekem van ilyen babzsák készletem :), nem örültek, hogy csak bérelem és vissza is kell adni :))))
Köszönöm a rugalmasságát és segítőkészségét!

Garai Szilvia

Polywin Market Kft

Akiknek már dolgoztunk!