Nagi műbőr Csokibarna

37 506 Ft

39 900 Ft

-6%

Legnépszerűbb  babzsákfotel forma- nem véletlenül. Mindennapjainkban funkcionálisan a legtöbb tevékenységhez társítható, legkisebbektől felnőtt korosztályig évek óta közkedveltségnek örvend

More details

SOFT 66

Új termék

3 Termékek

Elérhetőség opció

További információ

Olvasáshoz, filmnézéshez, tanuláshoz, gamerezéshez, meditáláshoz, lazuláshoz kiváló. Nem kimondottan alacsony, könnyen felállsz belőle, méretei vizuálisan is tökéletes bútordarab benyomását keltik, ezért játszva beleillik akár tiniszoba, akár nappali környezetébe.

Ahogy beleülsz, a milliónyi apró gyöngy felrepül, kitölti a forma üres hányadát, optimálisan felveszi az alakod. Bőven van körülötted töltőanyag, annak érdekében, hogy anyaméhként védelmi burkot hozzon létre számodra, ami biztonságot, védelmet nyújt mégis garantálja  a szabad mozgást. 

A kifogástalan kényelem érdekében ajánlom hozzá a nyaki csigolyák megtámasztásához a fejpárnát, az alsó végtagok pihentetésére a lábtartóként funkcionáló puffot. Mindkettőt megtalálod a kiegészítők között.

Kinek ajánljuk?

Kisgyermek kortól bárki bátran használhatja. 

Saját gyermekem tapasztaltam, hogy a hangos olvasás, a tananyag memorizálása is hallgatóan, látványosan könnyebb ebben a babzsákfotelben. Ezután konzultáltam tanulásszakértővel, aki megerősített ebben, sőt kimondottan ajánlotta  ADD, ADHD-s gyerekek esetében. A gyöngyök közé süppedve csökken a mozgásigény, koncentrálódik a figyelem.

Nagi Kid-et már kinőtte, vagy magassága, ügyessége indokolja a következő méretet? Ezt a format 3 különböző méretben megtalálod a onbin.hu -ban.

Kor-, méret- és súlykorlátozás nélkül használható, felnőtteknek is támasztja a derekát, hátát, gyerekek hosszabb ideig bírják az egyhelyben ülést. 

Nagytestvére a Nagi Janbo babzsákfotel 

Figyelem!

Ha van kisméretű cica, kutya a lakásban, el fogja foglalni! – kénytelen leszel számára is venni egy babzsákot. Imádnak ők is kuckózni, ágyazni, a háttámlához bújni vagy épp a fejüket nyugtatni rajta, szeretik a polisztirolgyöngy adta neszezést és kellemes melegérzetet!

A tökéletes választás érdekében a képek között találsz fotokat, különböző magasságú, korú személyekről 

Termék adatlap

MintaNincs
AnyagaMűbőr 100 % PU
Levehető külső huzatNem
Mosógépben moshatóNem
Magasság90 cm
Ülőfelület hossza100 cm
Alja80 cm
Súlya5 kg
UV állóNem
VízállóNem
Polisztirogyöngy mennyisége250 liter
Szállítási információ1 db babzsák szállítási díja: brutto 2.032.- ft. 50.000.- Ft feletti vásárláskor a szállítás díjtalan!
GyártóOnbin

7+1 garancia / a nyugodt babzsákvásárlás és a hosszú távú kényelem érdekében

 

SPEED: 1 héten belüli gyártás

COLOR: 2 év színtartóság

SZÁLLÍTÁS során történt sérülés

GYÁRTÁS: 2 év varrás hiba

 30 napos pénzvisszafizetés

CSERE: azonnal

szállítási költséget mi álljuk!!

 

+ 2 év garancia vásárolható 

 
A garancia részleteit itt olvashatod:  ÁSZF