Babzsák vásárlás előtt

Kategória: Cikkek Hozzászólás: 1 Kedvelés: 11960

5 SÚLYOS HIBA AMIT BABZSÁK VÁSÁRLÁSKOR ELKÖVETNEK!

Engedd meg, hogy közel 10 év tapasztalát megosszam veled! Tizenéves koromban kaptam 2 babzsákfotelt a nővéremtől. Azért kettőt, mert a szülinapomra szerette volna adni, ami nyáron van, de csak karácsonyra tudta elkészítettni. Abban az időben idehaza még nem lehetett babzsákfotelt kapni, így gyártatni kellett egy varrodában, ami nem volt egyszerű. Így lett két babzsákom ami elkísérte az életem fontosabb pillanatait. 

IGEN! Egy jó babzsákfotellel felnősz és elkísér utadon! Olyan mint egy társ! Ott van amikor örömöd, bánatod van. Amikor felvesznek a középiskolába, az egyetemre és elkezdesz dolgozni. Ott van, mikor szerelemben vagy és akkor is, ha magányos vagy. Egy szó mint száz nagyon sok élményt nyújt neked egy kényelmes bútor! 

ELSŐ HIBA: MÉRET VÁLASZTÁS!

- Talán a leggyakoribb hiba, amit vásárlóként el lehet követni! Mindegyik babzsáknak van mérete és töltettsége. A kettő együtt már sokban meghatározza a jó forma kiválasztását.

Az ideális forma azért roppant fontos, mert megtámassza a teljes hátat, gerincet, csípőt és így ha a babzsákfotelben ülünk meg tud pihenni az egész testünk. Bizonyára már Te is hallotad, hogy a babzsák nem csak kényelmes, hanem egészséges is. Az egyetlen olyan bútor ami felveszi a formádat, nincs mögötte légtér, levegő így csigolyáid is pihennek.

A közel 10 év alatt sokat tanutunk tőletek és ezek után találtunk ki új formákat, amiket teszteltünk. Volt olyan ami nem jött be, volt olyan ami sokszor javítottunk, de mostanra sem teljes a paletta! 0-99 éves korig mindenki megtalálja maga számára az ideális kényelmet. Legyen szó bébiről, kisgyerekről, tinédzserről, felnőttről, szépkorúról, gamerről, party arcról.

Babzsák választásnál ne légy lusta, gyere és próbáld ki! Lazulni rá érsz utána is!

MÁSODIK HIBA: TEXTIL VÁLASZÁS!

Itt egy-két lényegi kérdés merül csak fel! Ki? hol? és mire? 

HARMADIK HIBA: KIÉ LESZ A BABZSÁK?

Amikor eljössz hozzánk a bemutató teremben ez az első kérdésem. Kinek keresünk babzsákot? És ez nem véletlen. Emlékszem Tibi barátom egyszer felhívott.

-Szia Gyuri bent vagy? Beugrom! Szeretnék a Lilinek egy babzsákot venni.

- Gyere keresünk neki egyet. Tudtam, hogy Lili másfél éves gondoltam nézünk neki egy SÜNI-t. De nem. Tibi bejött, beült a NAGI JANBO babzsákba (ez a legnagyobb babzsákunk) és közölte:

- Ez kell!

- De ez nem a gyerek mérete. fel sem tud mászni rá, ha meg majd sikerül, kimászni nem tud belőle.

- Nem baj, nekem kell, hogy tudjak neki olvasni Ő meg majd belenő!  

Ez a ritkább és ez sem jó. Nadrágot sem veszel neki 5 számmal nagyobbat, hogy majd bele nő! A legtöbb esetben család jön hozzánk, hogy valamelyik gyerkőc szeretne egy babzsákot nagyon. Mert a szomszéd gyereknek is van, céges rendezvényen volt és úúúúú milyen jó volt. Ilyenkor könnyebb a dolgunk, mert látom a szülőket. Milyen magasak, mekkora lesz az utód. Hiszen már tudod, hogy egy jó babzsákkal fel lehet nőni és amikor elköltözöl otthonról ezt biztosan elviszed az új lakásba hiszen olyan könnyű, mint a dunyha és ha nincs ágyad akkor aludni is lehet benne! Szóval viszed és kész! A tinédzsereknél fontos ez nagyon, hogy mekkorák lesznek. Náluk nincs már sok hátra, hogy elérjék a végső magasságot és akkor érdemes nagyobbat venni nekik. 

NEGYEDIK HIBA: SZÍN VÁLASZTÁS

Tavaly történt: Eljött egy család, apa, anya és a gyerekek. Egy fiú egy lány. Telefonon jelezte a papa, hogy úgy jönnek a gyerekekkel próbálni, hogy azt tudják, hogy az anyuka kollegájának segítenek. A munkatársnak is van két hasonló korú gyereke és csak a méretet szeretnék megnézni. Belementem a játékba. Tudom, milyen fontos ebben a korban a karácsony szelleme, hogy kitől jön az ajándék. Nagyon gyorsan megtaláltuk a két formát, mind két gyerkőc határozott volt mindenben. A szín választásnál konkrétan megmondták, hogy melyiknek milyen kellene. Melyik szín a kedvenc és az menne a szobához is. A kicsi kb 5 éves lehetet nagyon cuki volt. A játék kedvéért még fényképet is készítettek a színválasztékról, gondoltam én. De nem így lett. Család elment és másnap apa visszajött a bemutatóterembe. Mondtam, hogy felírtam mindent miután elmentek. Itt jött a meglepetés számomra! Otthon anya meggyőzte apát, hogy ne olyan  színűek legyenek a babzsákok amiket a gyerekek válosztattak. A legnagyobb bajom az egésszel az volt, hogy két felnőtt színt választottak. Próbáltam a papát meggyőzni, hogy ne tegye, de nem sikerült. Csalódott voltam, szomorú. Ha egy gyereket elhozol és Ő megmondja mit szeretne, akkor ne bíráld felül ha még illeszkedik is a szobájába. Ne olyan színű babzsákot vegyél neki ami neked tetszik, nem a tiéd lesz. Emlékezz vissza, milyen volt gyereknek lenni. Persze, most azt gondolod, hogy nekünk teljes mindegy, milyen színű babzsákot vesznek. De nem! Nekünk nem az a célunk, hogy még egy babzsákot jelen esetben kettőt adjunk el, hanem, az hogy egy életre szóló kényelmi bútorod legyen, amit szívesen viszel magaddal az új lakásodba, és ne az mondja az új párod: - anyád cuccát minek hozod? Ne magadnak válassz színt, hanem annak aki kapja! 

ÖTÖDIK HIBA: GAGYI! 

Ebben az országban tényleg lehet kapni jó, jobb, nagyon jó babzsákfotelt és gagyit!

Nem célom éltetni vagy becsülni a konkurenciát, egy kezemen meg tudom számolni, hogy kitől mernék babzsákfotel venni és nem is kellene az összes ujjam hozzá! A válasz nagyon egyszerű, nem hozták még el hozzánk javításra, max utántöltésre, akkor volt lehetőségem szemügyre venni. De ha itt tartasz, akkor érdekel az véleményem! NE VEGYÉL GAGYI babzsákot! 

Honnan tudni? Ez egyszerű!

- Nyitsd ki a töltőnyílást, nézd meg a töltőanyagot, szagolj bele! 

- Ha online vásárolsz, akkor a bolt mindenféle egyéb terméket árul.

- Több babzsákmárkát hirdet

- Nincs a weboldalon ÁSZF, adatvédelmi nyilatkozat, garancia, nem biztonságos az oldal

- Kapsz a termék mellé garanciát?

Egy nagy bevásárló központ országos hálózatában már évekkel ezelőtt bent lehettünk volna. Igen nagy dolognak tartottuk az országos megjelenést. Megnéztük, milyen babzsákokat árulnak (a mai napig kapható): kültéri huzatnak minősítik a vékony gyöngyvászonhoz hasonlító valamit. Első ránézésre nincs is nagy gond vele. Hiszen valakinek erre van pénze. Mivel mi első osztályú töltőanyagot használunk hamar kiszámoltuk, hogy mindenen spórolni kellene, ha ezt az árat tartani szeretnénk. Kinyitottuk! A belső biztonsági hálót megnyitva olyan szag fogadott, mintha a tengerparton lévő kavicsokat mindenféle halmaradványokkal együtt söpörték volna bele, egyébként az összetétele sem volt homogén. A textil két rétegű, a belső réteg már "hámlott" összekeveredve a töltőanyaggal. 

Ezzel nem kívántunk versenyezni. Ha a neved adod valamihez, akárhol, akármikor, akárki találkozhat a termékeddel, vásárra viszed a jó híred.

Ettől függetlenül végig jártuk a lehetőséget, de a bekerülési ár olyan mérhetetlenül alacsonyan volt megadva, a hasznot pár forintban lehetett mérni, hogy kihagytuk ezzel együtt elkerülve a vele járó stresszt. 

hozzászólások

Created On Tuesday, October 16, 2018 Posted By Anna Comment Link
Nagyon hálás vagyok a sok segítségért amit kaptam Önöktől, kislányomnak óriási örömet okozhattam! :)

Anna

Hozzászólás írása